Arckezelések

Személyre szabott arckezelések

Arckezelések tekintetében sosem fix kezelősorokat alkalmazok. Mindig a bőrtípusod és pillanatnyi bőrállapotodat figyelembe véve  választom ki a legmegfelelőbb termékeket és technikákat.
Együtt megbeszéljük, hogy milyen kezelést javasolok a legjobb eredmények elérése érdekében, továbbá megmutatom neked a hatóanyagokat és termékeket is, amivel dolgoznék a bőrödön.
Még a kezelés előtt tájékozatlak a kezelés végösszegéről is és ennek tudatában megbeszéljük, mi lenne számodra éppen a megfelelőbb.
A kezelésem során az orvos-kozmetológiai hatóanyagokon kívül alkalmazok exclusive anyagokat is, mint például a tiszta 24 karátos kozmetikai arany, a hyaluron sav, a szarvasgomba és kaviár kivonat, a növényi őssejt, vagy a botox-hoz nagyon hasonló hatású argireline.

A kezelések minden esetben tartalmaznak masszázst és elektrokozmetikai hatóanyagbevitelt is.
Az arc-dekoltázs kezelések ára 9.900-18.900 között alakul, az alkalmazott hatóanyagok függvényében.

Amennyiben Arckezelésre Jelentkezel

  • A kezelés árába beletartozik az arc teljes területének kezelése, valamint a toka és a nyaki részek is
  • Az ár magába foglalja a kezelés előtti konzultációt és bőrálapot felmérést is.
  • A kezelés végén minden új vendégem ajándék mintacsomagot kap, mely a kezelt bőrtípusnak megfelelően, személyre szabva kerül összeállításra.
  • Az árba beletartozik egy tanácsadás is, melyen megismerheted az otthoni bőrápolás fontos lépéseit és megismerheted saját bőrtpusodat is.

BEJELENTKEZÉS: 06 70 364 1790

Nagy Szandra Kozmetikus/ Tréner