Akne és tisztító kezelés

Akne kezelés IPL-el

A faggyúmirigyek túlműködésével és a szőrtüszők gyulladásával járó pattanásos bőrbetegség esetén az IPL villanófényes kezelés csökkenti a faggyútermelést, és elpusztítja a szőrtüszőkben gyulladást okozó baktériumokat, aminek következtében a gyulladás enyhül, a pattanások száma és mérete csökken, valamint az utánuk maradt aknés hegek és foltok is halványodnak. A kezelést kúraszerűen, néhány napos kihagyással több alkalommal kell elvégezni, súlyos akne esetén pedig igény szerint időnként ismételni kell. A kezelés minimális hőérzettel jár.

A kezelés ára: 9.900.-/ alkalom

Az ár az arc teljes kezelésére vonatkozik, egyéb testtáj esetén változhat.

 

Tisztító kezelés orvos-kozmetológiai anyagokkal

Gyullad, vagy tisztítást igénylő bőrök esetén Dermedics orvos-kozmetológiai anyagokat használok. A kezeléssel remekül nyugtatható és összehúzható a kezelt felület. A csúcsminőségű bőrpuhító anyagoknak köszönhetően a tisztítási folyamat csak minimális kellemetlenséggel jár, ellentétben egy átlagos tisztító kezeléssel. A kezelés végére a bőrfelület szinte már egyáltalán nem is piros, így a gyógyulási idő is minimálisra csökken.

A képen vendégem erősebn aknés háta látható a kezelés előtt, majd a második kép a kezelés végén készült.

Az orvos-kozmetológiai hatóanyagos akne kezelés 13.900.-/alkalom

Erősen aknés bőrű vendégeimnek először egy tisztító kezelést javasolok, majd ezt követően néhány alkalom IPL-es akne kezelést, a tartós és szép eredmény elérése érdekében.

A bal oldali kép vendégem érkezésekor készült, a jobb oldali pedig a kezelés végén. 

BEJELENTKEZÉS: 06 70 364 1790

Nagy Szandra Kozmetikus/ Tréner