BB Glow kezelés

BB GLOW féltartós smink kezelés

A BB Glow egy félig állandó steril alapozó, mely mikromolekulákkal ágyazódik a bőr mélyebb rétegébe. A BB Glow kezelés során a streil alapozót és a bőrtípusnak megfelelő steril hatóanyagot a bőrfelszín alá juttatjuk, azonnali eredményeket elérve. A cél a tartósan sima és egyenletes bőrfeleület.

A BB Glow kezelés forradalmian új eljárás a kozmetikában, mellyel egyenletes bőrfelületet és egészséges megjelenést kölcsönözhetsz a bőrnek, akár egyetlen kezelés alkalmával. Az eredmény hetekig tartó ragyogó és táplált bőr!

A BB Glow kezelés látványosabb eredményeket nyújt, mint a legtöbb egyéb kozmetikai arckezelés. Azonnali kiegyenlítő hatást és tartós szépséget biztosít a bőr túlzott stimulálása nélkül. Az eredmények azonnal láthatók, a ráncok simulnak, a foltok halványodnak, a bőr tónust kap és egészségesen ragyog.

A kezelést úgy képzeld el, mintha egy BB krémet injektálnánk a bőrbe, hogy az természetes megjelenésű alapozást kapjon. De ez nem minden! A gyönyörű fedés mellett, hatóanyagot is juttatunk a bőrbe, természetesen a bőr típusának, vagy problémájának a legmegfelelőbbet. Így egy kezelés alatt rögtön 2 problémára is megoldást nyújthatunk, ami a mai kozmetológiai kezelések között egyedülálló!

Meddig tart az eredmény?

A bőr kezdeti állapotától függően az első kezelés 3 nap-1 hétig tart. A második kezelés már hetekben mérhető, így az már 2-3 hét tartóssággal bír. Amennyiben kúrában kéred a kezelést, ami 3-6 alkalmat jelent, az eredmény több, mint 4 hónapig tartós marad!

Meddig tart egy kezelés?

1 óra

Milyen anyagok kerülnek a bőrödre?

Kizárólag bőrgyógyászati színvonalú, 100%-ban vegán, allergénektől mentes, steril anyagokat használok.

A képen az egyik kedves vendégemet láthatod, egyetlen BB GLOW kezelést követően. 🙂

BEJELENTKEZÉS: 06 70 364 1790

Nagy Szandra Kozmetikus/ Tréner