HIFU kezelés

HIFU fókuszált ultrahangos kezelés

A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound = magas intenzitású fókuszált ultrahang) készülékkel végzett kezelés az egyik legmodernebb, leghatékonyabb arcfiatalító módszer.

A HIFU az orvosi praxisban az intenzív fókuszált ultrahang energiával a szöveti hőmérsékletet 65-70 °C-ra emeli. Ennek következtében azonnal látható feszesedés alakul ki, ami a rostok hő hatására bekövetkező rövidülésének köszönhető.

Emellett a célterületen a hőhatás által okozott koaguláció a szövetekben „öngyógyító” folyamatot indít be, ezáltal a kezelt terület tartós feszességét, rugalmasságát és fiatalos megjelenését váltja ki a kezelést követő 3-6 hónapban.

Az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

Miért a HIFU-t?

 • Plasztikai beavatkozás és idegen anyag bejuttatása nélkül érjük el a fiatalabb megjelenést
 • Az egyik legkorszerűbb természetes arcfiatalítási mód, ahol a bőr saját regeneráló folyamatainak köszönhetően alakul ki a kívánt eredmény
 • Egyetlen kezeléssel rendkívül látványos változás érhető el
 • Az eljárás teljesen fájdalommentes
 • A kezelést követően a bőrön nincs külsérelmi nyom és nem igényel gyógyulási időt a kezelt felület
 • A kezelés egész évben igénybe vehető
 • Bármilyen bőrtípuson alkalmazható a kezelés
 • Hatása a környezeti és biológiai tényezőktől függően, akár 3 évig is eltarthat

Amennyiben HIFU kezelésre jelentkezel

 • Az ár magába foglalja a kezelés előtti konzultációt és bőrálapot felmérést is.
 • A kezelés végén minden új vendégem ajándék mintacsomagot kap, mely a kezelt bőrtípusnak megfelelően, személyre szabva kerül összeállításra.
 • Az árba beletartozik egy tanácsadás is, melyen megismerheted az otthoni bőrápolás fontos lépéseit és megismerheted saját bőrtpusodat is.

Oldalt néhány képet láthatsz, melyek egyetlen HIFU kezelés után készültek. 

A HIFU kezelés már 40.000 Forinttól
A részletes árakat az árlistában találod

BEJELENTKEZÉS: 06 70 364 1790

Nagy Szandra Kozmetikus/ Tréner

 

Alakformáló és zsírbontó kezelések HIFU-val

Az egyik leghatékonyabb non-invazv, azaz vágással nem járó kezelés, mely látványos eredményeket hoz, akár már egy kezelést követően. A kezelések teljesen fájdalommentesek!

A kezelés nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek roncsolásával, lebontásával, ennek köszönhetően a kezelés hatása tartós és látványos. A folyamat során 8 - 10 - 13 mm-es mélységeket alkalmazunk a kezelt testfelülettől függően.

Azok, akik nem szerétnek alávetni magukat különböző, egyébként fájdalommal járó sebészeti eljárásoknak, a HIFU alakformáló kezelések eredményes alternatívát nyújtanak. A HIFU Hatására a zsírsejtek mondhatni azonnal és tartósan megsemmisülnek  a kezelt felületen, továbbá a kötöszövet nagy mértékben feszesedik. HIFU technikával lokálisan van lehetőségünk a szírbontásra és feszesítsre.

A következő testrészekre javasolt HIFU kezelést választani:

Toka, has, csípő, derék, kar valamint a külső és belső combok.